urheilupaita

Ylimääräinen ottelu 20. lokakuuta UEFA Europa League -ryhmän 2. kierroksen ryhmäotteluna, Arsenal kotona 1-0 Eindhovenia vastaan. Tällä kaudella Arsenal pelasi 14 peliä, saavutti 13 voittoa ja yhden tappion. Kaikki fanit, jotka pukeutuivat Arsenal Jalkapallo Pelipaidat, saivat jatkuvan ilonsa!

Arsenalilla oli 62% tämän pelin pallohallinnasta, 25 kertaa ampunut yli viisi kertaa vastustaja. Ensimmäisellä puoliskolla kumpikaan ei tehnyt maalia; Toisella puoliskolla Xhaka teki maalin ilmassa. Lopulta Arsenal 1-0 voitti. Täysi voitto Arsenalin saamiseksi etukäteen, ja seuraavalla kierroksella on toinen voitto, Arsenal tulee suoraan UEFA Europa League -sarjan ensimmäiseen 16: een.

Premier League -järjestyksessä Arsenal sijoittuu ensin 27 pisteellä 10 kierroksella, 4 pistettä enemmän kuin Manchester City. Seuraavaksi Arsenal kohtaa Southamptonin, Eindhovenin, Nottingham Forestin ja Zürichin, joka todennäköisesti vie vielä 4 peräkkäistä voittoa. Sen jälkeen Chelseaa vastaan tehdään kuitenkin iso testi.

urheilupaita...
ما را در سایت urheilupaita دنبال می کنید

برچسب : Arsenal Jalkapallo Pelipaidat, نویسنده : ellian urheilupaita بازدید : 90 تاريخ : شنبه 30 مهر 1401 ساعت: 19:11

<p class="MsoNormal"><span style="mso-spacerun:'yes';font-family:等线;mso-bidi-font-family:'Times New Roman';
font-size:10.5000pt;mso-font-keing:1.0000pt;">Britannian paikallinen aika 19. lokakuuta, kauden 2022/23 Premier League, Liverpool 1-0 kotona voitti West Hamin, Núñez teki ainoan maalin. </span><b><span style="font-family: 等线; font-size: 10.5pt;"><a href="https://www.urheilupaita.com/premier-league-4172/liverpool-4176">Liverpool&nbsp;Jalkapallo Pelipaidat</a></span></b><span style="mso-spacerun:'yes';font-family:等线;mso-bidi-font-family:'Times New Roman';
font-size:10.5000pt;mso-font-keing:1.0000pt;">&nbsp;pukeutuneet fanit hurrasivat jälleen Liverpoolin kotivoittoa.</span></p><p class="MsoNormal"><span style="mso-spacerun:'yes';font-family:等线;mso-bidi-font-family:'Times New Roman';
font-size:10.5000pt;mso-font-keing:1.0000pt;">22. minuutilla Tsimikas teki ristin vasemmalta, sitten Núñez teki otsikon. 39. minuutilla, Núñezin vasemman jalan ampuma osui vasempaan pylvään. 45. minuutilla Gomez likasi Bowenin rangaistusalueella, mutta Alisson pelasti Bowenin rangaistuspotkun.</span></p><p class="MsoNormal"><span style="mso-spacerun:'yes';font-family:等线;mso-bidi-font-family:'Times New Roman';
font-size:10.5000pt;mso-font-keing:1.0000pt;">40 kertaa koskettamalla palloa, 26 kulkee 33 kulun tilalle, 8 kertaa 13 pitkän siirron sijasta, siksi Alisson arvioitiin ottelun mieheksi. </span><span style="mso-spacerun:'yes';font-family:等线;mso-bidi-font-family:'Times New Roman';
font-size:10.5000pt;mso-font-keing:1.0000pt;">Hän on avain, joka takaa joukkueen voiton.</span><span style="mso-spacerun:'yes';font-family:等线;mso-bidi-font-family:'Times New Roman';
font-size:10.5000pt;mso-font-keing:1.0000pt;"><o:p></o:p></span></p>

برچسب : Liverpool Jalkapallo Pelipaidat, نویسنده : ellian urheilupaita بازدید : 90 تاريخ : جمعه 29 مهر 1401 ساعت: 21:19

<p class="MsoNormal"><span style="font-family: 等线; font-size: 10.5pt;">Barcelonan presidentti Laporta haastatteli Barca TV:n ennen ottelua Real Madridia vastaan, ja yksi häneltä kysytty aihe oli Messin mahdollisuus palata Barcaan ensi kesänä. Messin Barcelona-debyytistä on kulunut 18 vuotta, mutta Messillä on nyt</span><b><span style="font-family: 等线; font-size: 10.5pt;">&nbsp;</span></b><font face="等线"><span style="font-size: 14px;"><b><a href="https://www.urheilupaita.com/ligue-1-4234/paris-saint-germain-4271">Paris Saint-Germain Jalkapallo Pelipaidat</a></b></span><span style="font-size: 10.5pt;">, meidän on kunnioitettava tätä, presidentti Laporta ei voi puhua suoraan Messin paluusta nyt.</span></font></p><p class="MsoNormal"><span style="font-family: 等线; font-size: 10.5pt;">"Hän on Pariisin pelaaja, ja meidän on kunnioitettava häntä. Olemme erittäin huolissamme Messin tunnustamisesta. Monet Barcelonan fanit käyttävät edelleen&nbsp;</span><font face="等线"><span style="font-size: 14px;"><b><a href="https://www.urheilupaita.com/jalkapalloilijat-4177/messi-4247">Messi Jalkapallo Pelipaidat</a></b></span><span style="font-size: 10.5pt;">."</span></font></p><p class="MsoNormal"><span style="font-family: 等线; font-size: 10.5pt;">Messin sopimus Paris Saint-Germainin kanssa umpeutuu vuonna 2023. Pariisissa jatkuvan sisällissota vuoksi Messi haluaa vain nauttia puhtaasta jalkapallosta. Jos Paris epäonnistuu edelleen Mestarien liigassa tällä kaudella, Messin voi olla vaikeaa saada uusinta Pariisin kanssa.</span><span style="font-family: 等线; font-size: 10.5pt;"><o:p></o:p></span></p>

برچسب : Paris Saint,Germain Jalkapallo Pelipaidat,Messi Jalkapallo Pelipaidat, نویسنده : ellian urheilupaita بازدید : 111 تاريخ : يکشنبه 24 مهر 1401 ساعت: 14:20

Lokakuun 7. päivänä 2022/23 Eurooppa-liigan A-lohkon 3. kierroksella Arsenal voitti kotonaan Bodø/Glimtin 3-0 ja voitti 9. voittonsa tällä kaudella.

Tässä pelissä punavalkoisissa Arsenal Jalkapallo Pelipaidat pukeutunut ampuja melkein hallitsi hyökkäysrytmiä koko ajan, kun pelissä osui 17 laukausta, 6 laukausta maaliin ja 3 laukausta muutettiin maaleiksi. Nketiah, Holding ja Vieira tekivät maalin. Jeesus nousi penkiltä ja auttoi Vieiraa tekemään kolmannen maalin. Tällä kaudella Jeesus on tehnyt Arsenalin ensimmäisten 10 pelin aikana suoraan 9 maalia 5 maalilla ja 4 syöttöpisteellä, enemmän kuin kukaan Arsenalin pelaaja.

Arsenal on pelannut tällä kaudella 10 virallista ottelua, joista 9 voittoa ja vain yksi tappio Manchester Unitedille Valioliigassa. Aiemmin Arsenal on saavuttanut tämän ennätyksen vain kaudella 1903/04 ja 2007/08. Voivatko punavalkoiset Arsenal Jalkapallo Pelipaidat hallita kenttää tämän kauden loppuun asti?

برچسب : Arsenal Jalkapallo Pelipaidat, نویسنده : ellian urheilupaita بازدید : 95 تاريخ : يکشنبه 17 مهر 1401 ساعت: 18:24

"Manchester on sininen!" Lokakuun 2. päivänä nuori mies sinisissä Manchester City Jalkapallo Pelipaidat voitti Manchester Unitedin 6-3 Valioliigan 2022-2023 Derbyn ensimmäisellä kierroksella. Haaland oli pysäyttämätön, teki 3 maalia ja 2 syöttöä. 22-vuotias norjalainen hyökkääjä näytti jälleen kerran faneille täydellisen suorituksensa.

Itse asiassa Manchester City on ollut huomattavasti parempi viime kausina, mutta Manchester United oli voittanut neljä peräkkäistä liigavoittoa uuden valmentajan Ten Hagin johdolla, mikä sai fanit odottamaan heidän kilpailevan Manchester Cityn kanssa "derbyssä". Kuitenkin vain 7 minuutin kuluttua avauksesta Beardo Silva auttoi Fodenia tekemään maalin. Heti tämän jälkeen Haaland teki maalin 34. ja 37. minuutilla, sitten 43. minuutilla Foden teki toisen maalin Haalandin tarkalla syöttöpisteellä. Ensimmäisen puoliajan lopussa Manchester City johti 4. pallolla. Sinisissä Manchester City Jalkapallo Pelipaidat pukeneet fanit juhlivat, kun taas monet punaisissa Manchester United Jalkapallo Pelipaidat pukeneet fanit poistuivat stadionilta 45 minuutin jälkeen.

Toisella puoliajalla Anthony Worldbo teki maalin, mutta Haaland ja Foden tekivät jälleen maalin, molemmat suorittivat hattutemppuja, sitten Martial nousi penkiltä tehdäkseen kaksi maalia peräkkäin ja muutti tilanteeksi 3-6. Ronaldo ei pelannut tässä ottelussa, mutta näki Manchester Unitedin fiaskon penkillä.

برچسب : Manchester City Jalkapallo Pelipaidat,Manchester United Jalkapallo Pelipaidat, نویسنده : ellian urheilupaita بازدید : 96 تاريخ : چهارشنبه 13 مهر 1401 ساعت: 15:38

25. syyskuuta UEFA Nations Leaguen B-lohkon D-ottelussa Haaland teki maalin, mutta Norja hävisi silti 1-2 Slovenialle. tässä UEFA Nations Leaguessa Haaland on tehnyt 6 maalia ja on tällä hetkellä ykkönen UEFA Nations Leaguen viiden ensimmäisen kierroksen parhaiden maalintekijöiden listalla. Norjan joukkuetoverit eivät selvästikään kyenneet tarjoamaan Haalandille vastaavaa tukea kuin hänen Manchester City Jalkapallo Pelipaidat pukeutuvat kaverinsa.

FIFA:n viimeisimmän rankingin mukaan Norja on maailmanlistalla sijalla 36, kun taas Slovenia on sijalla 65. Ensimmäisellä 4 kierroksella Norja sijoittui ensimmäiseksi 3 voitolla ja 1 tasapelillä 10 pisteellä, kun taas Slovenia sijoittui viimeiseksi 2 tasapelillä ja 2 tappiolla. Norja teki 7 maalia viidellä UEFA Nations Leaguen kierroksella, joista kuusi teki Haaland.

On selvää, että vain yksi hyvä pelaaja ei voi taata voittoa keskinkertaiselle joukkueelle.Norja Jalkapallo Pelipaidat pukeutuneiden miesten on parannettava sen kokonaisvoimaa, jotta menestys jatkuisi.

برچسب : Manchester City Jalkapallo Pelipaidat,Norja Jalkapallo Pelipaidat, نویسنده : ellian urheilupaita بازدید : 151 تاريخ : چهارشنبه 6 مهر 1401 ساعت: 19:48